Grym?


You have searching so hard, that you have lost yourself stupid.

Var i Aneby igår med Sabina och Hanna kul var de tills lite senare, för min kompis mådde inte så bra osv.. så var tvungen att ta hand om henne. Men bortsätt ifrån de så var det rätt kul. Köpte nya jeans igår med mamma också, behövdes verkligen =) Idag ska jag inte göra någonting, orkar verkligen inte.. ska vila ut tills äckel skolan börjar imorgon.. ush på det!


I know you’ve been hurt by someone else, i can tell by the way you carry..

Hade studiedag idag så stack till A6 och försökte hitta en prao-plats det var verkligen inte min dag idag, eftersom jag inte hittade någon, så jag stack till stan och letade men det fanns tydligen ingen där heller.. sen så tappade jag bort dem jag var med så fick sticka med några andra till A6 och leta lite till, hittade en som jag skulle åka till imorgon istället, men om jag inte får den skiter i de. Haha så är lagom trött just nu. Ska bara kolla klart på Big brother sen så ska jag sova, äntligen!Trött chey..

Äntligen hemma ifrån skolan sitter på altanen och är väldigt trött och sléten, får se om jag vilar en stund senare. Är som himla skol-trött nu, så skulle inte säga nej till lov just nu, men har ju "studiedag" på torsdag. Då ska jag till A6 och försöka att fixa prao-plats. Åh är så trött så jag spyr snart, så skriver väl senare.. Om jag orkar. Don't ever apologize för what you think, it's like saying sorry for being real.


Jag håller andan med dig, för jag vet precis hur det känns


söt!! vill bara krama, hihi dör..


Same shit, different day.

Tjenaa.. Nu mobil-bloggar jag förförsta gången hihi.. Fredag idag najs!! Nä men det blir en hemmakväll idag. Sen imorgon händer de la nått? Annars blire nog att vara med Emma och Mattias för de ska tydligen "festa" haha!?


When you want something you've never had, you have to do something you've never done.
RSS 2.0