Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så detta är min novell..


Why are you trying so hard to fit in, where you were born to stand out?

Ska snart duscha och äta.. Senare blir det väl att sova. Har inte sovit idag efter skolan lite stolt faktiskt! Imorgon är det torsdag börjar med hemkunskap klockan åtta och slutar vid två. Ska nog gå och lägga mig tidigt idag, tror inte jag kommer fixa det iallafall. Nu ska jag Duscha hörs senare! =)


1 år sen idag morfar

Idag är det ett år sen du dog kommer ihåg det såväl. Ett år går väldigt fort, känns fortfarande att du finns. Kommer ihåg det som igår jag gick in på sjukhuset och såg dig ligga där. Kommer ihåg hur du kämpades för att andas, jag lovar har aldrig varit så ledsen. Jag satte mig ner för att verkligen tro att det var sant att du skulle dö. Du kunde inte prata eller kolla nästan inte ens andas.. kommer ihåg det så väl när jag tog din hand och den var kall. det var då tårarna började komma. Jag hållde din hand hand några timmar den tiden, till och med till ditt sista andetag. Jag kände hur du "släppte taget". Jag är inte en sådan person som gillar att gråta framför folk men just då grät jag mycket mer än vanligt. Canser, visste inte att den sjukdomen var så svår. Man såg hur morfar kämpade för att överleva. Han var alltid den som var pigg och glad, han skojade alltid, Han var alltid våran jultomte. Kommer också ihåg att läkarna sa att han skulle bli bra så dem skickade hem honom. Läkarna sa också att han skulle bli bra och att han skulle överleva. Kom ihåg att mamma väckte oss med glädje tårar och sa att allting skulle bli bra igen. Just den morgonen kändes det väldigt bra att gå upp. Vi åkte till tranås och hälsade på mormor och morfar, morfar var väldigt smal och trött. Han såg inte ut som han skulle. Han hade ont också, då han fick snart åka in igen. Vi alla visste att det inte skulle bli bra. Vilket det inte blev.. det var verkligen hemskt att se sin morfar vara så sjuk men han har det bättre nu än den sista tiden.

Seved Harlad Karlsson 2011/01/15Almost perfectBen&jerry you are my best friends


Ny header osv..

Nu har jag äntligen fixat en ny header tog rätt långt tid men det var värt det eftersom den andra såg ut som jag vet inte vad. Har fixat lite annat med, rubriken är lite större och sånt. Så nu ska jag se om mamma och pappa har köpt något godis och ska nog sätta på en film tror jag.


Before i die i will..

 


A dream is a wish your heart makes

Jag har inte skrivit på en vecka, kommer inte skriva lika ofta för sitter inte vid datorn lika mycket längre och jag kan tydligen inte mobil-blogga på min mobil? Har gjort om detta inlägget tre äckliga gånger nu så jäkla jobbigt. Igår gick Jag, Hanna, Julia, Emma och Mattias ner till hemmakväll och det var inte lite kallt heller, det är storm ute så jag funderar på om det ens är värt att gå ut ikväll. Kollade på Linas kvällsbok och Hip hip hora och sen såg gick jag och la mig vid två-tiden. Idag vet jag inte vad som händer med imorgon blir det Tranås iallafall. Just nu sitter jag och tar det lugnt och lyssnar på musik i högtalarna, värt att lyssna på! =)AVICII vs MARTIN SOLVEIG vs AXWELL - Hello, I Found Levels


Adele Vs. Avicii - Rolling In The Deep Levels


Flo Rida - Wild Ones ft. Sia


Dallask and Porter Robinson - Jupiter Unison


there is a girl in my mirror, she cry tonight and there is nothing i can tell her to be alright.

Göteborg om fyra timmar. Kommer vara helt d ö d imorgon skulle jag tro. blir väl att man sitter och lyssnar på lite musik tills jag blir trött då. Ha det så bra så länge skriver senare! =)

Fredag och helg /ny header kommer strax

Har inte bloggat på några dagar, sen tisdags tror jag det var? =) sitter och kollar på tv just nu, ska strax äta är skit hungrig verkligen! imorgon blir det göteborg, och se om jag hittar några kläder där, åker klockan 8-9 på morgonen.. och får se om jag kan sova inatt, för jag har vänt på dygnet, vilket var väldigt duktigt av mig eftersom skolan börjar snart.

Elinsagman @ Instagram - Följ!


Söndag

Igår var jag i kaxholmen hos johnny med julia, hanna och matilda.
Ska nog duscha mitt hår strax för det stinker rök och skit ifrån igår.. vi gick runt 1 igår för det blev bråk och sånt och polisen kom. det var jätte kallt igår så börjar bli lite förkyld, är jätte seg idag iallafall. ska nog kolla på en till film med min ben och jerrys =) skriver mer senare kanske.. ♥

RSS 2.0