You had a lot of moments that didn't last forever, now you're in a corner tryna put it together

Vaknade klockan 10 idag, duktigt! Åkte ut en sväng med bilen för Emma skulle följa med Mattias hem. Sol och allt, hoppas det stannar nu. Städade buren när jag kom hem, och nu bloggar jag.. duktig jag har varit idag!! Och får se om det blir Ölmstad ikväll eller inte? men det får man väl reda på snart. Nu ska jag kolla lite på tv och sånt, sen så blir det väl att fixa håret eller nått =)

Young wild and free

Kom precis hem, kfum suger men denna gången var det ändå rätt kul. Fixade inte mig alls så mycket så såg lite förjävlig ut, men vad gör det. Var rätt sletén i slutet för det var så varmt. Ska nog kolla klart på Gossip girls och då har jag kollat klart på hela första, stolt! ne nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig och kolla klart på filmen. Skriver mer senare, Godnatt!


Sanningar om mig..

Jag är stark
för att jag vet när jag är som svagast, och det är då håller jag mig undan.

Jag bryr mig inte vad andra tycker
för att jag har lärt mig att hat löser ingenting.

Jag är snäll
för att jag har känt hat.

Jag tror på mig själv
för jag har lärt mig att om man inte gör det, gör ingen annan det heller.

Jag tror inte på kärlek livet ut
för att ingenting håller föralltid.

Jag blir lätt arg
för att jag hatar att känna mig anklagad eller nertryckt.

Jag tar inte åt mig
för jag har lärt mig att andras tankar inte räknas längre.

I can laugh because i have known sadness, stay positive.

Tjabba tjena hallå, ska snart börja fixa mig. Ska till kfum med några kompisar och skämma ut mig lite. Endast för jag känner några som är där och jag har verkligen ingenting att göra idag. Gött att jag har varit sjukt tre dagar på lovet med huvudvärk och feber, men nu är jag bra igen. Nu ska jag sätta på högtalarna och börja fixa mig. Sen ska jag äta pizza, gatt! så då får ni ha en bra fredag.


You are only young once

Har precis duschat och lagt fram kläder tills imorgon ska ha utedag så vi ska åka pulka i Öxnehaga. Ändå rätt chill för börjar klockan tio istället för åtta. Gjorde SO prov idag, det var lätt så tror nog man får godkänt ändå? Snart blir det väl att sova så man är pigg tills imorgon. Och jag har kommit på att jag kommer aldrig bli bra på att blogga, kanske något inlägg ibland när jag känner för det, som denna =) Sovgott mina otroligt "många" läsare. Elinsagman @ instagram

RSS 2.0