I'm nice, but you give me a reason to not be.

Känns som 1000 år jag var inne på bloggen, men nu är jag här igen.
idag har de varit en helt vanligt skoldag, tråkigt osånt. ligger just nu i sängen och kollar på Jersey shore och ska försöka bli trött. Imorgon har man Kemi - prov. vilken lycka haha, blööh nu ska jag kolla vidare så ni får ha de.  


Finns det någon som kan leda mig fram? Ge mig skäl till att tro att min dröm kan bli sann. Inga tårar tränger igenom mitt skal, men jag undrar ibland om jag är dömd från start.

Dom sa gå din väg håll dig till din sort
Låt dom veta, här har ni fläcken som aldrig går bort


Close my eyes, here you are.. all alone dancing in the dark

Fryser.. helvete vad kallt det är ):
Studiedag, och har inte gjort ett skit. men pluggade ett tag. skulle egentligen åka skridskor idag, men orkade inte det sen. Imorgon är det Onsdag 08:00 till 15:20? sen utvecklingsamtal efter skolan.. hoppas de går bättre än förra gången iaf. - ingen bild


Never apologize for what you feel, it's like saying sorry for being real

bög

När jag faller orkar du för 2? När idag blir igår, kommer du att älska mig ändå?

Undrar vad som händer ikv?..
Jag har fortf ingenting alls att skriva om, för jag skriver inte vad jag gör på dagarna längre har jag bestämt, eller jo kanske något kort. Lovet är snart slut, och det suger. Bild ifrån igår, Satt upp håret i en toffs, för hade inte plattat håret. KENT så jäkla bra, Berg & dalvana en låt som jag alltid har gillat!


And i wonder if i ever cross you mind

Har inte skrivit på några dagar nu. Orkar inte med bloggen just nu. Skriver när jag har orken och lusten till att skriva igen. Pusshaj <3

RSS 2.0